Ultrasound mo vailaʻau o manu, lona faʻaogaina ma le aoga.

I aso nei, o le ultrasound veterinary o se meafaigaluega taua i le matagaluega o manu.

E tele lona fa'aoga, mai le la'ititi la'ititi i le tele.I manu laiti e pei o pusi po o maile, o lana galuega autu o le suʻeina o le manava.O se tasi o faʻaleleia atili o le faʻaitiitia o le faʻavelaina o le tagata maʻi ma faʻaitiitia ai le malosi.

Na faailoa mai e le au atamamai e tusa lava po o le a le alualu i luma o tekinolosi i aso nei, o loʻo i ai pea ni tapulaʻa i le auiliiliga, mo se faʻataʻitaʻiga: e le mafai ona fealuaʻi galu leo ​​i le ea, ma e le mafai ona suʻesuʻeina mama.

I ituaiga lapopoa, su'esu'ega o manava o lo'o iai le tele o kasa i totonu o le manava e ono fa'atapula'aina.

I se tulaga lautele, soʻo se suʻesuʻega e mafai ona faia i ituaiga uma, e tusa lava po o le a le tele, mai manulele i hippos, pe a faʻafesoʻotaʻi le transducer ma le paʻu o le tagata maʻi.

Ole Ultrasound e mafai ai ona sili atu le faʻamaonia o manu e ala i le faʻatagaina o faʻataʻitaʻiga e pei ole tuma poʻo isi faʻamaʻi e ave i se auala sili atu.

O le meafaigaluega ua faʻateleina ona maua e fomaʻi manu, faʻatagaina i latou e sili atu ona saʻo le suʻesuʻeina o faʻamaʻi poʻo le puipuia o faʻamaʻi leaga i le lumanaʻi i gasegase.

Ultrasound mo vailaʻau o manu, lona faʻaogaina ma le aoga.


Taimi meli: Apr-17-2023